Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα SAMYTHOS

To www.samythos.gr (στο εξής Samythos) είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει προς πώληση είδη σπιτικών υπερτροφών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες/πελάτες, μόνο με την αποδοχή εκ μέρους σας των ακόλουθων όρων χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του καταστήματός μας, αποδέχεσθε τους όρους αυτούς.

Το Samythos διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση ενημέρωσης των χρηστών για οποιεσδήποτε τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα. Διευκρινίζεται ότι οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν καταλαμβάνει τυχόν παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η λειτουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και στις σχετικές διατάξεις των νομοθετημάτων του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου: ΠΔ 131/2003 για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο κλπ Υπηρεσίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας, σε συνδυασμό με Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ν. 2251/1994 για την Προστασία του Καταναλωτή, ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα ΠΔ 207/1998 ΚΑΙ 79/2000 και το άρθρο 8 ν. 2819/2000 και τις Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Samythos δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται σχετικά με όλα προϊόντα του και ως προς την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη μη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος για το οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, ήτοι εικόνες, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες και προϊόντα, αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας του Samythos και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου.

Απαγορεύεται, επομένως, οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Samythos ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Samythos ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Samythos και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.samythos.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προκειμένου να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ). Αυτό γίνεται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα, σε πλήρη συμφωνία με τις διατάξεις του ν. 2472/07 και των ευρωπαϊκών οδηγιών σχετικά με την προστασία και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προορίζονται αποκλειστικά για τη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο κατά παράβαση των διατάξεων του ως άνω νόμου. Η Samythos δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Δεσμεύεται συγκεκριμένα ότι δεν θα γνωστοποιεί πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να παρασχεθεί κάποια υπηρεσία (πχ παράδοση)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση λάθους αναφορικά με το προϊόν ή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που παράδοσης προϊόντων άλλων από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει συνομολογημένη ιδιότητα ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προκειμένου να διαπιστωθεί το λάθος. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής όπως και τα έξοδα επαναπροώθησης βαρύνουν εμάς. 
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης δικαιούται να το επιστρέψει προκειμένου να αντικατασταθεί. Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος προκειμένου αυτό να αντικατασταθεί πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν και με την πλήρη συσκευασία του.

Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

Σε πλήρη συμφωνία με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία του καταναλωτή, το www.samythos.gr σας δίνει το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη μεταξύ μας σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων , με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, επιστρέφοντας το προϊόν/προϊόντα στην αρχική του(ς) κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό, ωστόσο, δεν υφίσταται για προϊόντα που έχουν παραχθεί κατά δική σας παραγγελία αποκλειστικά για εσάς ή προϊόντα που δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως, με αποστολή στο e-mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εσάς και επιστροφή αυτού, με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Το κόστος επιστροφής στην περίπτωση αυτή βαρύνει εσάς. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, το Samythos υποχρεούται να επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων, με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική χρέωση. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Υπογραμμίζεται ότι τα προϊόντα, τα οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε, οφείλουν να είναι στην αρχική τους κατάσταση συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών χρήσης-πληροφοριών ή οποιωνδήποτε εγγράφων τα συνοδεύουν και των συσκευασιών τους.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή δικαιούμαστε να αξιώσουμε αποζημίωση, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

- Με αντικαταβολή (επιπλέον επιβάρυνση 2,50 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής)

- Με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς – IBAN: GR88 0172 3590 0053 5909 8284 385 – Όνομα δικαιούχου: Πολυζωίδου Αναστασία

- Με χρήση Paypal

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ταχυμεταφορές ELTA Courier

Aπλή αποστολή: 2,50  ευρώ (ισχύει για δέματα μέχρι 2 κιλά). Για κάθε επιπλέον κιλό, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 0,62 ευρώ. Παράδοση εντός 2-5 ημερών, αναλόγως με τη διαθεσιμότητα.

Για μεγάλου όγκου παραγγελίες, μεταφέρουμε τα προϊόντα σε μεταφορική της επιλογής σας

Logo

Δεν υπάρχει φτωχό έδαφος, υπάρχουν φτωχές σκέψεις.

Ό,τι παρέχει η φύση αρκεί. Ο σεβασμός της θα δώσει την αξία στο προϊόν.

Με απλά υλικά, φτιάξε υπερτροφές.

Ακολουθήστε μας

Τρόποι Πληρωμής

VisaBlue Mastecard Maestro

 

visa secure dkbg blu 72dpi mc idcheck hrz rev 97px PB white GR

Επικοινωνία

   Αίνου 3-5 - Αλεξ/πολη

  Email: info (@) samythos.gr

  697 9339 248

   25510 80487